Wie zijn wij

Geert-Meeuwesen

Geert

Joan

Joan

Zoals de naam al aangeeft zijn wij allebei bakker. Wij zijn dat niet van huis uit maar sinds 6 jaar. Na 2 totaal verschillende beroepen en carrières hebben we elkaar ontmoet op het pad van een carrièreswitch naar bakker. Na 5 jaar ervaring bij diverse bakkerijen zijn we nu onze eigen bakkerij gestart.

Wat willen wij

Wij willen vooral doen wat we graag doen en maken wat we zelf lekker vinden! We willen ook transparant zijn  door te produceren in het zicht van de klanten, laten zien wat we maken en hoe we het maken. We willen jullie graag laten genieten van waar wij van genieten! 

Wat maken wij

Wij maken desembrood, patisserie en viennoiserie op ambachtelijke manier van pure en eerlijke grondstoffen. Geen mixen of halffabrikaten en alles in huis. 

  • Zo maken we desembrood met verse desem die elke dag wordt ververst en gekoesterd. Brood dat 48 uur onderweg is om op smaak te komen en dat op een stenen vloer wordt gebakken.
  • Onze patisserie is heerlijk en zoet gemaakt met mooie grondstoffen en vers fruit. We volgen de seizoenen en maken creaties met oog voor detail.
  • De viennoiserie maken we helemaal zelf. Onze producten van ‘getoerd gerezen’ oftewel een rijk gistdeeg met laagjes roomboter ertussen, zijn allerlei croissant-achtigen, zowel zoet als hartig.

Last but not least, ons assortiment zal een vaste basis kennen maar daar omheen willen we graag afwisselen en de klanten verrassen met nieuwe producten of variaties op het basisassortiment!

Kom dus gerust eens kijken en vooral ook proeven. Voorlopig in het weekend op zowel zaterdag als zondag.